ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

//ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ 2018-01-03T16:06:56+03:00

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η

A&C Komodromos προσφέρει λειτουργικές ιστοσελίδες ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό κάθε πελάτη, πάντα όμως με την καλύτερη ποιότητα.

Απαραίτητη προϋπόθεση των σύγχρονων ιστοσελίδων είναι η υποστήριξη διαφορετικών συσκευών.

Η επιλογή της ιστοσελίδας μπορεί να κινηθεί σε τρεις διαφορετικούς άξονες διαδικτυακής παρουσίασης:

Στατική Ιστοσελίδα

Η Στατική ιστοσελίδα προτείνετε σε περιπτώσεις που το περιεχόμενο της ιστοσελίδας δεν είναι αναγκάιο να τροποποιείτε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Δηλαδή αν ο διαχειριστής χρειάζεται να τροποποιήσει το περιεχομένο λιγότερο απο 1-2 φορές το τρίμηνο. Σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνετε η στατική ιστοσελίδα λόγω του σχεδιασμού της (Συνήθως σε HTML), είναι πιο γρήγορη, έχει μικρότερο κόστος και το σημαντικότερο είναι πολύ πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης.

Δυναμική Ιστοσελίδα

Η Δυναμική ιστοσελίδα προσφέρει στον διαχειριστή την δυνατότητα να αλλάζει σε κάθε στιγμή το περιεχόμενο της ιστοσελίδας καθώς είναι ONLINE χωρίς βοήθεια απο προγραμματιστή. Η αλλαγή του περιεχομένου γίνεται απλά μέσα από ένα CONTROL PANEL το οποίο μπορεί να το διαχειριστεί οποιοσδήποτε με βασικες γνώσεις Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Η δυνατότητα αλλαγής του περιεχομένου προσφέρει μια συνεχές ανανέωση της ιστοσελίδας και συνεπώς ανανέωση στο ενδιαφέρον των χρηστών για την συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Το κόστος του HOSTING με την A&C Komodromos είναι το ίδιο με τις στατικές ιστοσελίδες με μιά μικρή διαφορά στο σχεδιασμό της δυναμικής ιστοσελίδας.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Τα Ηλεκτρονικά Καταστήματα βρίσκονται αναμφισβήτητα στην ζωή μας και είναι σίγουρα τα καταστήματα του παρόντος και του μέλλοντος. Κάθε εταιρεία που διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων και θέλει να προχωράει στους ρυθμούς της αγοράς πρέπει να έχει Ηλεκτρονικό Κατάστημα ή να αποκτήσει το συντομότερο δυνατό. Με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα ο διαχειριστής θα μπορεί να έχει ONLINE όλα του τα προιόντα-υπηρεσίες σε ένα ομοιόμορφο και φιλικό περιβάλλον για τους πελάτες του, εκτος από μέσο πώλησης προιόντων μπορεί να το χρησιοποιήσει και σαν ένα μεγάλο κατάλογο παρουσίασης προιόντων. Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα ο πελάτης θα μπορεί να αναζητήσει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν, να αγοράσει προϊόντα, να ψάξει το ιστορικό των αγορών του, τις αγορές άλλων πελατών, κ.α. Δηλαδή το Ηλεκτρονικό Κατάστημα είναι η απόλυτη αλληλεπίδραση διαχειριστή (Ηλεκτρονικό Κατάστημα) και πελάτη (Χρήστη).

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ!