ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ

//ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ 2019-08-27T15:57:44+03:00

Σεμινάρια – Εκπαιδεύσεις

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, η τεχνολογία και το διαδίκτυο είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας μας στην εργασία και στην προσωπική μας ζωή. Ο άνθρωπος της σημερινής εποχής πρέπει να ακολουθεί συνέχεια αυτές τις τάσεις που κινούνται με ιλιγγιώδεις ταχύτητες και να εκπαιδεύεται συνεχώς. Η δια βίου μάθηση πλέον δεν είναι προαιρετική αλλά απαραίτητη.

Η A&C Komodromos Trading CO LTD παρατηρώντας τις  ανάγκες των πελατών της έχει σχεδιάσει, οργανώσει και υλοποιήσει σειρά από σεμινάρια-εκπαιδεύσεις με σκοπό να εκπαιδεύσει το πελατολόγιο της σε διάφορους τομείς της τεχνολογίας. Οι εκπαιδεύσεις από την A&C Komodromos Trading CO LTD τα τελευταία χρόνια καλύπτουν κυρίως τους τομείς του σχεδιασμού ιστοσελίδων, SEO, digital marketing, εργαλεία διαδικτύου και άλλους τομείς που σχετίζονται με το διαδίκτυο.

Η A&C Komodromos Trading CO LTD μέσα στο 2016 αποφάσισε πως πρέπει να βρει τρόπους επιδότησης των σεμιναρίων για να βοηθήσει τους πελάτες της να έχουν οικονομική πρόσβασή στην γνώση για αυτό ο διευθυντής της εταιρείας Αντρέας Κωμοδρόμος προχώρησε σε πιστοποίηση στην ΑΝΑΔ ως εκπαιδευτής. Η ΑΝΑΔ (Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Kύπρου) πιστοποίησε τον Αντρέα Κωμοδρόμο ως Εκπαιδευτή Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΚ) έτσι με αυτή την πιστοποίηση μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα κατάρτισης. Οι εταιρείες που πληρούν τα κριτήρια της ΑΝΑΔ μπορούν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους μέσα από τα ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα κατάρτισης με πολύ μικρή οικονομική επιβάρυνση λόγο της σχετικής επιχορήγησης που λαμβάνουν τέτοιες καταρτίσεις.

Η A&C Komodromos Trading CO LTD βρίσκεται στην διαδικασία να πιστοποιηθεί πλέον και ως ΚΕΚ (Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης) όπου θα μπορεί πλέον ως εταιρεία να οργανώνει πολυ-επιχειρησιακά προγράμματα εκπαίδευσης για να μπορεί να καλύπτει μεγαλύτερο εύρος από καταρτίσεις και να μπορούν μικρές εταιρείες να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους.

Είμαστε στην διάθεση σας να συζητήσουμε, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη για κατάρτιση υπάρχει στην επιχείρηση σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ!