ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

//ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ 2017-11-09T10:47:45+03:00

Ψηφιακό Μάρκετινγκ (Digital Marketing)

Με το Google AdWords, στοχεύουμε στην αύξηση των επισκεπτών της σελίδας σας από τις μηχανές αναζήτησης. Μέσω αυτής της διαφήμισης, πετυχαίνουμε την προώθηση των διαφημιστικών μας μηνυμάτων, στα πρώτα αποτελέσματα των αποτελεσμάτων αναζήτησης, σε ενδιαφερόμενους πελάτες που αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Αυτή είναι η πιο στοχευμένη μορφή διαφήμισης που πραγματοποιείται κυρίως μέσω των μηχανών αναζήτησης.

Μέσω του Google AdWords μπορείτε να προσεγγίσετε πελάτες άμεσα, τη στιγμή που αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και ίσως λίγο πριν επιλέξουν έναν ανταγωνιστή σας. H Α&C Komodromos έχει τα εχέγγυα και την εμπειρία να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα κερδοφόρο πλάνο για την επιχείρησή σας και να σας οδηγήσει στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης.

Διαφημιστείτε σήμερα, σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και πληρώστε μόνο για τα click που οδηγούν στην ιστοσελίδα σας! Αποκτήστε νέους πελάτες και αναπτύξτε τις σχέσεις σας με τους παλιότερους σε μόλις λίγα λεπτά.

Social Media 

Η μη παρουσία στα Social Media θεωρείται πλέον ύποπτη!

Σχεδόν όλοι οι πελάτες σας είναι ενεργοί χρήστες των Social Media. Μέσω τους και λόγω της άμεσης επικοινωνίας  που προσφέρουν μπορείτε να χτίσετε και να αναπτύξετε μια μια ισχυρή σχέση με τους καταναλωτές. Μια ενεργή παρουσία στα περισσότερα μέσα επιβάλλεται αφού επιτάσσεται και από τον ανταγωνισμό. Οι ανταγωνιστές σας είναι ήδη στα social media και απευθύνονται στο κοινό σας.

Κάθε επιχείρηση σήμερα οφείλει να έχει μια εταιρική σελίδα στο Facebook. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία και τη διαχείριση της Facebook σελίδας σας. Οι σελίδες αυτές μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρηση σας να επεκτείνει την παρουσία της στο ίντερνετ και να την αναγάγει σε ένα ανώτερο επίπεδο, τοποθετώντας την επιχείρησή σας εκεί που σήμερα βρίσκεται καθημερινά το κοινό της. Δίνουν την εικόνα μιας υγιούς επιχείρησης που που προσέχει και επικοινωνεί με τους υφιστάμενους πελάτες της και προσελκύει καινούργιους.

Αναλαμβάνουμε εξ’ολοκλήρου το τεχνικό και σχεδιαστικό στήσιμο ή την βελτιστοποίηση της σελίδας σας. Αναπτύσσουμε ολοκληρωμένη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ για το brand σας, δημιουργούμε σελίδες και εταιρικά προφίλ στα social media της επιλογής σας και παραδίδουμε σε εσάς αναλυτικά στατιστικά μαζί με προτάσεις βελτιστοποίησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ!