Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

/Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ 2019-02-01T16:58:33+03:00

A&C Komodromos Trading CO LTD

Η A&C Komodromos Trading CO LTD ιδρύθηκε το 2010 στην Πάφο από τον Αντρέα Κωμοδρόμο με σκοπό να προσφέρει λύσεις διαδικτύου( ιστοσελίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα, υπηρεσίες SEO κτλ.). Όμως στα χρόνια που πέρασαν η εταιρεία μας αφουγκράστηκε την Κυπριακή κοινωνία και προχώρησε σε διεύρυνση των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της. Κάποιες από τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρει σήμερα η A&C Komodromos Trading CO LTD είναι οι πιο κάτω:

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Παρέχουμε σχεδιασμό και φιλοξενία για email, blog, ιστοσελίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα και οποιαδήποτε άλλη διαδικτυακή υπηρεσία χρειαστεί ο πελάτης μας.

Επαγγελματικές Εφαρμογές

Παρέχουμε σχεδιασμό και δημιουργία «custom software» προγράμματα όπως λογιστικά προγράμματα, CRM Systems, ERP Systems, POS Systems, timesheet software και άλλα προγράμματα που θα καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Η εταιρεία μας επειδή δημιουργεί το κάθε software στις ανάγκες του πελάτη επιτυγχάνει να καλύψει όλες τις ανάγκες του πελάτη χωρίς να χρειάζονται τεράστια και περίπλοκα λογισμικά που σίγουρα δεν δημιουργήθηκα για την ΜΜΕ κυπριακή εταιρεία.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Παρέχουμε σε φυσικά & νομικά άτομα δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με ευρωπαϊκά και κυβερνητικά κονδύλια χρηματοδότησης. Η A&C Komodromos Trading CO LTD αναλαμβάνει δωρεάν να ενημερώσει για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που υπάρχουν και να ετοιμάσει προτάσεις για εξασφάλιση κονδυλίων.

Σεμινάρια – Εκπαιδεύσεις

Η παγκόσμια αγορά και οικονομία αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς για αυτό και όλοι οι οργανισμοί πρέπει να εκπαιδεύουν το ανθρώπινο δυναμικό τους στις νέες τεχνολογίες και τάσεις. Η A&C Komodromos Trading CO LTD αναλαμβάνει να εντοπίσει ανάγκες κατάρτισης, να σχεδιάσει, υλοποιήσει και να αξιολογήσει καταρτίσεις, που αφορούν θέματα τεχνολογίας και άλλους παρεμφερείς τομείς.

SEO

Τα αρχικά SEO αντιστοιχούν στο Search Engine Optimzation. Είναι η διαδικασία με την οποία βελτιστοποιούμε μια ιστοσελίδα ώστε να γίνει καλύτερα ανιχνεύσιμη από τις μηχανές αναζήτησης. Σαν εταιρεία παρέχουμε γενικό πακέτο βελτιστοποίησης όπου παρέχονται οι βασικές αλλαγές βελτιστοποίησης ή μηνιαίο κόστος για SEO όπου κάθε μήνα θα εκτελείται εργασία που θα ενισχύσει τα αποτελέσματα σας στις μηχανές αναζήτησης (google, yahoo κτλ).

Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Παρέχουμε υπηρεσίες όπου ο πελάτης μπορεί να διαφημιστεί μέσα από πληρωμένες διαφημίσεις του Google Adwords και του Facebook. Ακόμη παρέχεται η υπηρεσία αποστολής μαζικών email(newsletter email).

Η A&C Komodromos Trading CO LTD δεν σταματά ποτέ να ενημερώνεται για τις νέες τάσεις και προσπαθεί συνεχώς να μεγαλώνει την γκάμα υπηρεσιών που προσφέρει. Η A&C Komodromos Trading CO LTD είναι στην διάθεση σας να συζητήσει οποιαδήποτε μορφή εργασίας και συνεργασίας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιεσδήποτε απορίες ή/και διευκρινήσεις ή/και εισηγήσεις.

Από την διεύθυνση της A&C Komodromos Trading CO LTD

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ!