8 Λόγοι γιατί να επενδύσετε σε μια CMS WordPress ιστοσελίδα

/8 Λόγοι γιατί να επενδύσετε σε μια CMS WordPress ιστοσελίδα

8 Λόγοι γιατί να επενδύσετε σε μια CMS WordPress ιστοσελίδα

1. Μία ιστοσελίδα σας εξοικονομεί χρήματα

Ως ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης πιστεύετε πιθανώς ότι δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά έναν επαγγελματικό ιστότοπο. Αν και το κόστος του σχεδιασμού μιας ιστοσελίδας ποικίλλει, σε σύγκριση με το κόστος μιας διαφήμισης σε εφημερίδες ή περιοδικά, όταν εξετάζετε τη δυνητική αγορά που μπορείτε να προσεγγίσετε με επαγγελματική ιστοσελίδα, είναι ένας πολύ οικονομικός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας.

2. Οι μικρές επιχειρήσεις κερδίζουν αξιοπιστία 

Σήμερα, όλο και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να αναζητήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που χρειάζονται. Η μικρή επιχείρησή σας θα αποκτήσει αξιοπιστία έχοντας έναν ιστότοπο. Χωρίς ιστοσελίδα, οι δυνητικοί πελάτες θα πάνε στους ανταγωνιστές σας που έχουν. Εάν διαθέτετε ήδη ιστοσελίδα αλλά είναι «ερασιτεχνική», ο επαγγελματικός επανασχεδιασμός της θα προσφέρει στην επιχείρησή σας μια επαγγελματική εικόνα που θα αποπνέει ακόμα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Για τις «κατ ‘οίκον» επιχειρήσεις, αυτό είναι ιδιαίτερα επωφελές δεδομένου ότι δεν έχετε «φυσικό» κατάστημα για να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

3. Θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε τους πελάτες σας ενημερωμένους

Σκεφτείτε την ιστοσελίδα σας ως το φυλλάδιο ή τον κατάλογό σας στο διαδίκτυο. Είναι πολύ πιο εύκολο και πιο γρήγορο να ενημερώσετε τις πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στην ιστοσελίδα σας παρά σε έντυπο υλικό, καθιστώντας τον έναν αποτελεσματικό τρόπο να ενημερώσετε τους πελάτες σας για την άφιξη νέων προϊόντων, επερχόμενων εκδηλώσεων, ειδικών προσφορών ή οποιωνδήποτε νέων υπηρεσιών που τώρα προσφέρετε. Αντίθετα με τις εκτυπωμένες διαφημίσεις που ξεχνάς γρήγορα, η ιστοσελίδα σας μπορεί να παρέχει τρέχουσες πληροφορίες και νέα.

4. Είναι πάντα διαθέσιμες και προσβάσιμες 

 CMS WordPress η πιο διάσημη πηγή Content Management System

CMS WordPress η πιο διάσημη πηγή Content Management System

Ένας δικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος τόσο στους κανονικούς όσο και στους δυνητικούς πελάτες σας 24 ώρες 7 μέρες την βδομάδα 365 ώρες τον χρόνο παρέχοντάς τους την ευκολία να αναθεωρήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας όταν το κατάστημα ή το γραφείο σας είναι κλειστό.

5. Μια επαγγελματική ιστοσελίδα μπορεί να απευθυνθεί σε μια ευρύτερη αγορά

Είτε παρέχετε προϊόντα ή υπηρεσίες, η ιστοσελίδα σας θα παρέχει μια εναλλακτική τοποθεσία για να τα πουλήσει. Ως λιανοπωλητής, ένας ιστότοπος (ηλεκτρονικό εμπόριο) είναι ένας εξαιρετικός χώρος για να πουλάτε τα προϊόντα σας σε μια ευρύτερη αγορά. Ακόμη και οι υπηρεσίες μπορούν να διατεθούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

6. Παρέχει τα μέσα για να παρουσιάσετε την δουλεία σας

Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης στην οποία βρίσκεστε, μια ιστοσελίδα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρουσιάσετε την δουλεία σας. Συμπεριλαμβάνοντας ένα portfolio ή μια γκαλερί εικόνων, καθώς και μαρτυρίες για την εργασία σας, μπορείτε να αποδείξετε τι κάνει την επιχείρησή σας μοναδική.

7. Μία ιστοσελίδα σας εξοικονομεί χρόνο

Η παροχή πληροφοριών στους πελάτες σας απαιτεί χρόνο, είτε πρόκειται για το τηλέφωνο, είτε πρόσωπο με πρόσωπο, είτε σε φυλλάδιο είτε για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με έναν ηλεκτρονικό κατάλογο μπορείτε να παρέχετε πολλές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Μόλις η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη και λειτουργεί, είναι διαθέσιμη στους πελάτες σας επ ‘αόριστον, εξοικονομώντας χρόνο. Και ως γνωστόν ο χρόνος είναι χρήμα!

8. Βελτιώνει την εξυπηρέτηση πελατών

Με την ενσωμάτωση μιας σελίδας Συχνές Ερωτήσεις (FAQ), την προσθήκη άρθρων ή τη φόρτωση ενημερωτικών δελτίων για να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις των πελατών σας, μπορείτε να τους κρατάτε σε επαφή και ενημερωμένους. Ποιος καλύτερος τρόπος να τους παρέχετε υπηρεσίες  αξίας παρά με την ανταλλαγή πληροφοριών μέσω της σελίδας σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για τον σχεδιασμό και την δημιουργία της δικής σας επαγγελματικής CMS WordPress ιστοσελίδας!#ACKOMODROMOS 

2018-07-27T12:01:55+03:00 Φεβρουάριος 2nd, 2018|