Πρόγραμμα 1

/Πρόγραμμα 1
Πρόγραμμα 1 2019-10-22T17:18:56+03:00

Πρόγραμμα 1 «Δημιουργία και προώθηση ηλεκτρονικού καταστήματος με το CMS WordPress – Woocommerce»

Ανάγκη κατάρτισης

Η σωστή παρουσία στο διαδίκτυο μιας επιχείρησης είναι πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας για την καλλιέργεια εμπιστοσύνης των πελατών και είναι ένας πολύ φτηνός τρόπος προώθησης των προϊόντων της επιχείρησης. Το παράδοξο με τις κυπριακές επιχειρήσεις είναι ότι αν και γνωρίζουν την σημασία του διαδικτύου αποφεύγουν να επενδύσουν σε αυτή την μεγάλη αγορά λόγο άγνοιας, χρόνου και κόστους. Tο πρόγραμμα κατάρτισης που προτείνω θα βοηθήσει τις εταιρίες να έχουν μια αναβαθμισμένη και σωστή εικόνα στο διαδίκτυο χωρίς επιπρόσθετο κόστος και χωρίς εξάρτιση από εξωτερικούς συνεργάτες.

Ενότητες (30 ώρες)

1. «Διαδίκτυο, ηλεκτρονικό εμπόριο, CMS και γλώσσες προγραμματισμού» (3 ώρες)

Σε αυτή την ενότητα οι καταρτιζόμενοι θα μάθουν γενικές γνώσεις για το διαδίκτυο, το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις τεχνολογίες που υπάρχουν, μέσα από την ενότητα αυτή όλοι θα γνωρίζουν τα απαραίτητα για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.

2. «Εργαλεία σύνδεσης με διακομιστή και εγκατάσταση του cms wordpress» (3 ώρες)

Τεχνική ενότητα όπου οι καταρτιζόμενοι θα εκπαιδευτούν να συνδέονται στο διακομιστή – server (control panel, FTP, MySql database) και έπειτα να προχωρήσουν στην εγκατάσταση του cms wordpress.

3. «Παραμετροποίηση και χρήση του CMS WordPress» (4 ώρες)

Η πιο κύρια ενότητα του προγράμματος. Εδώ οι καταρτιζόμενοι θα εκπαιδευτούν στην παραμετροποίηση του CMS WordPress και στην χρήση του ως ιστοσελίδα.
Αυτή η ενότητα βασικά προσφέρει το ζητούμενο του προγράμματος δηλαδή όλοι οι καταρτιζόμενοι να είναι σε θέση να ανανεώσουν, να προσθέσουν ή να διαγράψουν υλικό από την ιστοσελίδα της εταιρείας που εργάζονται.

4. «Εγκατάσταση και χρήση του πρόσθετου(plugin) Woocommerce» (4 ώρες)

Οι καταρτιζόμενοι θα προχωρήσουν ένα βήμα πιο κάτω με την εκμάθηση των πρόσθετων(plugins) του WordPress
Εκμάθηση του plugin Woocommerce που θα μπορούν μέσα από αυτό να δημιουργήσουν το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας που εργάζονται.

5. «Πρόσθετα και πρακτικές για βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO)» (3 ώρες)

Κατάλληλες βελτιστοποιήσεις για καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης(google, yahoo κτλ.).
Εκπαιδεύσέις στην χρήση ειδικών πρόσθετων WordPress SEO (search engine optimization)

6. «Προώθηση εταιρικής ιστοσελίδας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα» (3 ώρες)

Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης είναι πλέον κομμάτι της κοινωνίας μας και μέσα αυτών των δικτύων η κάθε εταιρεία μπορεί να πλησιάσει μεγάλο πελατειακό κοινό, αυτή η ενότητα θα βοηθήσει τους καταρτιζόμενους να διαχειριστούν σωστά αυτά τα εργαλεία.

ΕΝΤΥΠΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΩΝ:

Μέγεθος: 258KB
Τύπος αρχείου: DOCX

Μέγεθος: 190KB
Τύπος αρχείου: DOCX